Honlapkészítés árak

Az árak tájékoztató jellegűek. Mindig kérj árajánlatot! Az egyedi igényeknek megfelelően alakulnak a honlapkészítés árak.

Elsősorban szövegíró vagyok

Tehát nem webfejlesztő vagy programozó. Ha egyedi, speciális kívánságaid vannak a weboldalad működését illetően, nem egymást keressük. Szöveget írok és dizájnt is tervezek, kivitelezek hozzá. WordPressel és Divivel. Egyedi tartalommal és egyedi kinézettel. Nem, nem használok sablonokat. Sem szövegekben, sem dizájnban. Hidd el, működnek.

Fontos információ

Nem futószalagon gyártom a szövegeket és a dizájnt. Nem használok szövegpaneleket és sablon kinézetet. Mindig, mindent egyedileg írok és tervezek. Többször leírtam már, de ismét, a minőség számomra fontosabb, mint a mennyiség. Hogy ez mit jelent? Előfordulhat, hogy sorbanállás van nálam és várni kell egy-egy kivitelezésre. Ha bizontytalan vagy emiatt, csak írj nekem és egyeztetünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha nem találnád meg itt a benned felemerülő kérdésekre a választ, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen.

Helyileg hol érhető el a szolgáltatás?

Ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, nincs szükség személyes találkozóra. Így bárhonnan, bármikor elérhetőek a szolgáltatásaim. Internet kapcsolatra van szükség, semmi másra. Mindent online intézünk. Sokkal hatékonyabb időbeosztás szempontjából.

Miért kell előre utalni?

Ennek több oka is van. Egyrészt én bízom annyira a szakmai tudásomban és hozzáállásomban, hogy biztos legyek abban, hogy meg leszel elégedve a munkámmal. Másrészt, ha már te is többször megégeted magad valamivel, utána jóval óvatosabbá válsz :-).

Idegennyelvű szövegírást is vállalsz?

Nem. Szövegírást egyelőre csak magyar nyelven vállalok.

Mennyire használod a SEO-t?

Annyira, amennyire a hatékony szövegírás megkívánja. Mindig végzek célközönség kutatást is, illetve veled is megbeszélem a fontos kulcsszavaidat. Ha neked ennél komolyabb problémáid vannak a SEO-val, azt tanácsolom, mindenképpen keress fel egy SEO szakembert. Hiszek abban, hogy mindenki, mindenhez nem érthet ugyanúgy. 

Mennyit engedsz a feléből?

Lehet, hogy találsz nálam olcsóbb kivitelezőt is. Viszont én elsősorban szövegíró vagyok, minőségi marketing szövegekkel. Így a szolgáltatásaim esetében nem csak a dizájnt vagy a szöveget kapod meg, hanem a kettőt együtt. Méghozzá úgy, hogy azok szorosan kapcsolódnak egymáshoz, kiegészítik, támogatják egymást. Mondhatni, nálam 2 in 1 szolgáltatást kapsz. Szóval, az ár annyi, amennyi.

Próba munkát vállalsz?

Csak a szolgáltatás csomagok közül lehet választani, szóval, kifejezett próba munkát nem vállalok. Viszont azt garantálhatom, hogy a végeredmény olyan lesz, amivel elégedett leszel. Addig tart az együttműködésünk, ameddig ezt a célt meg nem valósítjuk.

Mikorra lesz kész? Holnapra kéne…

Egy weboldal, sales oldal, feliratkoztató oldal szövegezése és kivitelezése nem rövid idő. Főleg úgy nem, hogy nem sablonokkal, szöveg panelekkel dolgozom. Minden esetben egyedi megoldásokat adok ki a kezeim közül. És azt sem szeretném, ha a szűk határidő esetlegesen a minőség rovására menne. Szóval, arra kérlek, mindig szánj időt a weboldalad, sales oldalad, feliratkoztató oldalad elkészíttetésére. Ez persze nem jelenti azt, hogy indokolatlanul ülök a munkákon, azért én is szeretem minél hamarabb átadni a megbízásokat.

Mi van, ha nem tetszik a végeredmény?

Őszinte leszek, ilyen nem szokott előfordulni. Már csak azért sem, mert az általad kitöltött szolgáltatási kérdőívvel dolgozom és a kivitelezés folyamatába minden lépésnél belelátsz. Így bármikor van lehetőséged és időd arra, hogy módosításokat kérj. Mindig mindenben egyeztetünk. Tehát, szinte kizártnak tartom, hogy a végeredménnyel ne lennél elégedett.

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.