Kulcsrakész weboldal - gyorsan, egyszerűen szolgáltatóknak, tanácsadóknak

Ha weboldalt szeretnél, ráadásul gyorsan is, akkor neked a kulcsrakész megoldásokra van szükséged! Most megrendeled, pár nap múlva már használod is!

 

Ez kell nekem!Részletek

Mi az a kulcsrakész weboldal?

Előre megtervezett és elkészített modern és reszponzív dizájnú weboldal. Neked csak a szöveget kell módosítanod rajta és már kész is vagy! Persze, ha ezzel se szeretnél foglalkozni, akkor ebben is számíthatsz rám!

Kulcsrakész megoldás azoknak, akiknek az idő pénz!

Vállalkozóként nem tudsz hónapokat várni, hogy elkészüljön a weboldalad. Kész a terméked, működik a cég, pénzt akarsz termelni, ehhez pedig már csak egy jó weboldal hiányzik. Egy profi weboldal, mert nem éred be a „sufnituning” megoldásokkal. Olyan weboldal, ami vonzza a vevőket és könnyű használni is! Hiszen neked az idő, pénz!

Neked való a kulcsrakész weboldal megoldás, ha magadra ismersz:

N

Gyorsan kell egy weboldal

Neked való a kulcsrakész weboldal, ha nincs időd hónapokat várni, míg elkészül a weboldalad.

N

Nem akarom megtanulni

Neked való a kulcsrakész weboldal, ha nem akarod megtanulni, hogyan kell weboldalt készíteni önállóan. 

N

Legyen megfizethető

Neked való a kulcsrakész weboldal, ha nincs több százezer forintod egy saját webdizájnra.

Hogyan lehet gyorsan, egyszerűen weboldalad?

Lépésről – lépésre megmutatom, hogyan lehet kulcsrakész weboldalad. Nem hagylak magadra, végig segíteni fogok!

kulcsrakész weboldal

#1. Kiválasztod 

Kiválasztod a neked legjobban megfelelő kulcsrakész weboldalt. Válogathatsz az általam előre elkészített kulcsrakész megoldások közül. Azt válaszd, amelyik a legjobban passzol az üzletedhez/vállalkozásodhoz és amelyik a legjobban tetszik neked.

#2. Megrendeled

Ha kiválasztottad a neked tetsző kulcsrakész weboldalt, nincs más dolgod, mint kattintani a megrendelés gombra. Ezután kitöltöd a megrendelési űrlapot és elküldöd nekem.

A megrendelés feldolgozása után küldöm a fizetési lehetőséget.

weboldal
kulcsrakész megoldás

#3. Utalod

A megrendelés beérkezése után az általad megadott elérhetőségedre kiküldöm a számlát. A megadott bankszámlaszámra átutalod a teljes összeget és már fel is veszem veled a kapcsolatot!

Hogy miért utalsz előre? Mert nem árulok zsákbamacskát. A weboldalak készen vannak, neked csak választanod kell.

#4. Telepítem

Az utalásod beérkezése után felveszem veled a kapcsolatot és telepítem a kulcsrakész weboldalad. Ha nincs még domain neved és tárhelyed, segítek abban is. Telepítéskor a megfelelő beállításokat is elvégzem neked, illetve telepítem a szükséges bővítményeket is. Ezzel sem kell neked foglalkoznod!

weboldal önállóan
weboldal gyorsan

#5. Módosítod

Miután telepítettem a kulcsrakész weboldalt és minden szükséges beállítást elvégeztem neked, nincs más dolgod, mint módosítani az oldal szövegét. Kitöltöd a megfelelő részeket és már indulhat is az oldalad. Természetesen, arra is van lehetőséged, hogy változtass a képeken vagy akár a színek beállításain is. Az oldalt a saját vállalkozásodra, cégedre szabhatod. Mindezt pillanatok alatt.

Miért más, amit én kínálok?

Mert a vásárlás után sem hagylak magadra. Ez nem olyan weboldal sablon, hogy megveszed és fuss amerre látsz. Én állítom be a wordpressed, én telepítem a weboldalt és ha kell, akkor a szükséges bővítményeket is telepítem, beállítom a számodra. Ha igényled, akkor még a szövegírást is rám bízhatod! Tényleg olyan, mintha egy weboldal készítőtől rendélnél egy oldalt, csak ez már készen van. De a veled való foglalkozást ügyfélként, továbbra is megkapod! Ez valójában egy GYORSABB MEGOLDÁS, hogy saját honlapod legyen!

Melyiket választod?

A Megnézem gombra kattintva tudod az egyes kulcsrakész weboldalakat egy demo oldalon megnézni működés közben.

kulcsrakész weblap

Office kulcsrakész weboldal

egyszerű weboldal

Bio kulcsrakész weboldal

instant weboldal

Szépség kulcsrakész weboldal

Moon

Moon kulcsrakész weboldal

Ha szöveget is szeretnél

Lehetőséged van arra is, hogy a szövegeket a weboldaladhoz én írjam meg, illetve arra is, hogy az általad megvásárolt kulcsrakész weboldal változtatásait ( színek, képek, stb ) velem készíttesd el. Nincs más dolgod, mint a megrendeléskor ezt az opciót választani.

megrendelésed és a fizetés után felveszem veled a kapcsolataot. A gyorsaságra, természetesen ekkor is számíthatsz!

ndomotor.hu

Miért bízz bennem?

Dömötör Nikoletta vagyok, az ndomotort.hu tulajdonosa, szakterületem az online kommunikáció vállalkozások részére. Weboldaltervezéssel, szövegírással,  kivitelezéssel és online marketinggel foglalkozom. Jónéhány weboldal készítésén és szövegírásán vagyok már túl. Pontosan tudom, mire van szükséged vállalkozóként. Filozófiám szerint: mindent a lehető legegyszerűbben kell tervezni és megoldani, hogy az ügyfél is képes legyen kezelni és módosítani a saját weboldalát. Ne kelljen minden apróságért a weboldal készítőre várnia.

Melyiket választod?

Először válassz a kulcsrakész weboldalak csomagajánlatai közül és kattints a megrendelem gombra. Majd töltsd ki a megrendelési űrlapot!

A MEGRENDELÉSI ŰRLAPON TUDOD MAJD KIVÁLASZTANI, HOGY MELYIK KULCSRAKÉSZ WEBOLDALT SZERETNÉD MEGRENDELNI!

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.