Online konzultáció

Szolgáltatóknak, tanácsadóknak és digitális termékeket forgalmazó vállalkozások számára marketing szemlélettel. Weboldal készítés, szövegírás, social média posztolás, seo témakörökben.

Online tanácsadás, konzultáció Neked

Kérdésed van és nincs, aki érdemben válaszoljon rá? Tanácsra lenne szükséged, hogy dönteni tudj?

Vannak olyan helyzetek, amikor nincs szükséged kivitelezőre, de tanácsadásra igen. Kérdezni szeretnél, dönteni, tanácsot kapni, útmutatást, válaszokat. Erre tökéletesen alkalmas az online konzultáció.

Milyen témakörökben kérhetsz online konzultációt?

 

Fontos információ: a konzultáció során, nem tanítok meg wordpresst vagy bármilyen más egyéb szoftvert használni. Ezen alkalomkor tippeket, tanácsokat, hasznos és használható információkat adok át és kérhetsz tőlem.

Weboldal készítés

Social media tartalom

Szövegírás

Keresőoptimalizálás

Mikor jöhet jól az online tanácsadás a számodra?

Mutatok néhány kérdést, amivel fordulni szoktak hozzám. Fontos: ezek csak példák, nem pedig konkrét meghatározás. Pusztán csak azért sorolom fel őket, hogy lásd, milyen típusú tanácsokat, tippeket kérhetsz tőlem a tanácsadás során.

Z

Kell-e a vállalkozásomnak weboldal?

Z

Milyen a jó weboldal?

Z

Mik a weboldal fogyasztási szokások?

Z

Ki legyen a célközönségem?

Z

Mi legyen a pozícionálásom?

Z

Mi legyen a csalim?

Z

Mi legyen a domain nevem?

Z

Hogyan írjak szöveget az AI-val?

Z

Hogyan kell Facebook, Instagram, LinkedIn oldalt létrehozni, beállítani, törölni?

Z

Mi az a keresőoptimalizálás és miért fontos? Nekem is fontos? Tudnám használni?

online konzultáció

Mikor nem az online tanácsadás a megfelelő a számodra?

Ha a kérdésed, problémád egy komplexebb témát érint, vagy annyira bonyolult, sokrétű, hogy nem tanácsadásra lenne szükséged, hanem sokkal inkább mentorálásra vagy kivitelezésre, akkor az online konzultáció nem neked szól.

honlapkészítés velem
M

Hirdetési fiók kezelés

Nem kezelek hirdetési fiókokat, így a beállításukban, vagy annak elakadásában sem tudok segíteni. A hirdetések kezelése egy külön szakma.

M

Weboldal audit

Egy weboldal átnézése és szakmai szempontok alapján elemzése nem egy órás feladat és meglehetősen komplex is. Erre van egy külön szolgáltatásom. Ha erre van szükséged, kérd az auditot.

M

Hogyan írjak cikket, hogy a keresőben jó helyezésem legyen?

Ez szintén egy komplex téma, rengeteg információval, tanáccsal, átadnivalóval. Ha érdekel ez a téma, erre is van külön szolgáltatásom, ott tudsz rá jelentkezni.

Online tanácsadásra jelentkezés menete

b

Jelentkezési űrlap

Kérlek, töltsd ki az oldal alján a jelentkezési űrlapot. Fontos, hogy minden kérdésre válaszolj, így tudok a leginkább felkészülni és segíteni neked.

l

Számla

A jelentkezési űrlap beérkezése után kiküldöm a számlát. Az összeg beérkezése után pedig felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot a konzultációra.

h

Online konzultáció

Az online tanácsadás Google Meet-en keresztül zajlik. Időpont egyeztetés után kapsz tőlem egy linket, amin keresztül csatlakozni tudsz majd a konzultációra.

Az Online tanácsadás ára

60 perc: 15 000 Ft*

*Minden megkezdett óra egész órának számít és kiszámlázásra kerül.

Ügyfélvélemények
Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Niki igazi szakember. Olyan, aki nem csak érti a dolgát, de lelkes és ötletekkel teli is. Mindezeken felül pedig még rendkívül segítőkész is ( az elkészült oldalhoz külön, jól érthető oktató videókat kaptam, hogy a későbbiekben én magam is tudjam kezelni a saját oldalmat ). A vele való munka minden percét élveztem. Egy csoda, ami kikerült a keze alól. Már több embernek ajánlottam őt. Egyikük néhány héttel később felkeresett és büszkén mutatta, milyen szép lett az oldala. Ha ezer weboldalt készíttetnék, mindegyikre csak őt kérném fel.

Farkas Krisztina

kristinacalu.hu

Az elkészült weboldal nagyon szép lett. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom tudni használni a későbbiekben a weboldalt/webshopot, de Nikolett ezt is megoldotta. Külön kis videókat készített nekem, a használatáról, amit bármikor újra visszanézhetek. Folyamatosan marketing tanácsokkal is ellátott, ami nekem nagyon hasznos volt. Miután a weboldal elkészült utána is bármikor kérdésem volt, azonnal segített megoldani a problémámat. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik jó áron, igényes weboldalt szeretnének!

Szalai - Lászlók Kitti

jatszvaolvass.hu

Nikivel az ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza. A közös munka abszolút zökkenőmentes volt, könnyű vele kommunikálni, a határidőket percre pontosan betartja, mindenről időben szól, kreatív ötletei vannak, jó élmény vele együtt dolgozni! Az elkészült honlapommal maximálisan elégedett vagyok, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Biztosan fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm!

Sándor Zsuzsi

justmarketing.hu

Mindig szerettem volna egy olyan weboldalt az írásaimnak, ami tükrözi az egyéniségem, nem sablonos, egyszóval rólam szól!
Mondhatnám, hogy a véletlen folytán, de nem hiszek benne, csak a sorsszerű véletlenben, összehozott az élet Nikivel. Elmondta az elvárásait, hogy hogyan dolgozunk majd együtt, és pár hét tétovázás után úgy döntöttem belevágok! Eleinte nehéznek tűnt a feladat, mert sok olyan kérdést kaptam, amiről azt gondoltam felesleges. De Niki átlátott a sorok közt megbúvó igazságokon, és olyan leírást készített, amit magamról én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Mindenről megkérdezte a véleményem és mindent úgy alakított, ahogy én szerettem volna. Itt be is fejezhetném a dicséretek sorát, azonban ami a legjobban lenyűgözött, hogy olyan dolgokon gondolkodott, ami nekem eszembe se jutott volna. Hozzákapcsolt egy webshopot az oldalhoz, hogy megkönnyítse az én és a megrendelők dolgát. Hihetetlen logikával lát át mindent, és mindent úgy alakít, hogy tökéletes legyen! Nagyon köszönöm neked Niki, hogy ilyen sokat foglalkoztál velem, kívánom, hogy még sok elégedett ügyféllel gyarapodj!

Mayer Krisztina

mcbook.hu

Amikor jött az ötlet, hogy kellene nekünk egy olyan weboldal, amely hűen tükrözi milyenek is vagyunk Mi a Melde Kft, csak remélni mertük, hogy Te leszel az a személy, aki megvalósítja ezt az elképzelést. Ahogy haladtunk előre az alkotás kreatív útján, egyre tisztábban látszott: Jól  döntöttünk! Voltak elképzeléseink, de szükségünk volt arra, hogy eláss minket azokkal a jó tanácsokkal, praktikus ötletekkel, melyeknek köszönhetően elnyerte végleges formáját a melde.hu Sok módosításunk, extra ötletünk volt, melyekre szinte azonnal, konstruktívan reagáltál. Aktívan kellett részt vennünk a folyamatban. Ez sok e-mail váltást, pontosítást jelentett. Valahogy mégsem éltük meg teherként a közös munkát. Igyekeztél és igyekszel a mai napig minél több terhet levenni a vállunkról. Ennek köszönhetően úgy gondoljuk, minőségi szolgáltatást nyújtottál! Nem csak a kreativitásod mellett szeretnénk érvelni.  Hiszen az a munkáidon keresztül önmagáért beszél. -Te elláttál minket olyan információkkal, tudással melyekkel laikusként nem rendelkeztünk. Így úgy alkothattuk meg ezt az oldalt, hogy az megfelelően védett, biztonságos. Ez is azt mutatja, hogy szakértelmed a témában meglehetősen sokoldalú. Szerettünk/szeretünk veled dolgozni! Nyugodt szívvel ajánlunk Téged olyan cégeknek, személyeknek, akik szeretnének egy igényesen, megfelelő szakértelemmel felépített weboldalt/ facebook oldalt maguknak.

Verebi Gábor

Ügyvezető, Melde Kft.

Nikit már évek óta ismerem egy Divi oktatás kapcsán, nagy örömömre. Pár hónapja egy új weboldal elkészítésénél ő volt az első, aki nálam szóba jöhetett. Már készíttettem néhány weboldalt, így van összehasonlítási alapom a webmesterek terén.
Nikivel nagyon könnyedén, gyorsan, rugalmasan ment a munka. Alig több mint 1 hónap alatt összehozta a csodaszép, informatív, könnyen átlátható oldalamat. Minden változtatásomra, kérésemre azonnal, szó nélkül reagált, és tökéletesen megoldott. Én mindenképpen szívből ajánlom őt.És nem csak egy szuper szakembert ismertem meg benne, hanem egy nagyon jó embert is!

Bencsik Erika

beprettystudio.hu

Jelentkezés

Online Konzultáció Jelentkezési Űrlap

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és nyomd meg az Elküldöm gombot!

Az Online Konzultáció ára

60 perc: 15 000 Ft

Online konzultáció jelentkezés - 15.000 ft/óra

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.