Rólam

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a szövegírás minden kínját s nyűgét. Nemcsak megírom helyetted, de a dizájnt is adom mellé. Divivel és WordPressel dolgozom.

Ki áll az oldal mögött?

Grafomániás vagyok. Írás- és szófüggő. Lételemem a kommunikáció, azon belül is az írás. Számomra ez nem csak hivatás, hanem maga az élet.

Dömötör Nikoletta

Dömötör Nikoletta

Kommunikációs szakember, szövegíró

1997-ben szereztem a diplomámat. Azóta eltelt jó néhány év. Ezekben az években dolgoztam újságíróként, marketingesként és kommunikációs szakemberként is. Bármilyen munkám is volt épp, mindig ügyfelekkel és szövegekkel foglalkoztam. A megrendelő igényei szerint írtam, amit épp kellett a legkülönfélébb témakörökben.  Néhány éve alaposan beleástam és kiképeztem magam az online marketing és kivitelezés területén is. Azért, hogy Neked, a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Megvalósítani pedig imádok.

Értékrendem

Minőség
Csak olyan munkát adok ki a kezeim közül, ami minőséget képvisel neked is és nekem is. Alább nem adhatom. Van olyan, hogy az ügyfél az első változat után kér némi módosítást. Ezzel nincs semmi gond, előfordulhat ilyen, de addig csiszolgatom a szöveget és arculatot, míg tökéletes nem lesz. Lehet, hogy nem én vagyok a leggyorsabb szövegíró és kivitelező a piacon, de ez csak azért van, mert számomra a minőség a legfontosabb. Fontosabb, mint a mennyiség.
Lojalitás

A bizalom, a lojalitás számomra ugyanolyan fontos, mint a minőség. Ha együttműködünk, a száz százalékos figyelmemre és odaadásomra számíthatsz. Tulajdonosi szemmel írok, azaz, úgy, mintha a vállalkozásod, terméked, témaköröd az enyém lenne. Mintha magamnak írnék, hogy még több vevőm legyen. Mintha az én „zsebemre menne” a szövegem.

Titoktartás

A szövegíráshoz szükségem van információkra a termékeddel, vállalkozásoddal, célközönségeddel és buyer personáddal kapcsolatban. Ezeket természetesen a legmesszebbmenőkig titokban tartom. Tőlem információ sehova sem szivárog ki. És nem csak azért, mert azzal üzletileg tenném magam tönkre, hanem mert ez az egyik alaptulajdonságom is magánemberként. És itt jegyezném meg azt is, hogy kétszer ugyanazt a szöveget, tartalmat nem írom meg. Így számodra az sem jelenthet gondot, ha a konkurenciád is megbíz engem.

„Kézműves” szövegírás

” Kézműves” szövegíró vagyok. Ez mit jelent?  Ha volt már a kezedben gyárilag, tömegtermelésben készült csokoládé és kézműves csoki, akkor pontosan érted, mi a kettő közötti különbség.

Nem vagyok nagy ügynökség, számtalan szövegíróval. Nem futószalagon gyártom a tartalmakat. Az ügyfeleimmel személyesen tartom a kapcsolatot és nagy gondoskodással írom meg neked ( és a vállalkozásod, célközönséged számára ) a szövegeket. Addig – addig formázom, alakítom, fogalmazom, míg mind a ketten tökéletesen elégedettek nem leszünk. Nekem nem a darabszám, a minőség a fontos. Annyi időt szánok a kért szövegre, amennyire csak szükség van. Sohasem adok ki félmunkát, fércmunkát a kezeim közül. Szó – és írásfüggő vagyok. És végtelenül őszinte.

” Kézműves szövegíró” vagyok azért is, mert nem csak puszta szövegeket kapsz tőlem, hanem kompletten kivitelezett oldalakat. Szöveggel és kinézettel együtt. Mint egy kézműves termék esetében. Egyedi, megismételhetetlen, nem futószalagon gyártott.

Nálam nem leütési árak vannak, ezt nem tartom jó megoldásnak. Annyit írok, amennyire neked és a témának szüksége van rá. Számomra a minőség az első és nem a mennyiség. Ha együttműködünk, bizalmi kapcsolat lesz közöttünk, enélkül nem megy. Ha megbízol bennem és a tudásomban, szakértelmemben, fel sem merül benned a kétely, hogy miért annyi a szöveg, amennyi. Nem kezdünk el leütésszámokon „vitatkozni”.

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.