Szöveg és dizájn neked

Segítségre van szükséged a marketingedben? Kezdjük a szavakkal, majd folytassuk a dizájn kivitelezéssel. Marketing szempontból e kettő elválaszthatatlan egymástól.

Segítségre van szükséged a weboldaladhoz?

Szöveg és dizájn: e kettő kell egy jó weboldalhoz.

Szöveg és dizájn: e kettő marketing szempontból is elválaszthatatlan egymástól.

Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogyan van felépítve, szövegezve a weboldalad. Bízd szakemberre.

Minőség

Nincs mellébeszélés, felesleges sorkitöltés. Nem mennyiségre, minőségre törekszem.

Kivitelezés

Nem csak „egyszerű” webdesigner vagyok. A dizájnhoz tartozó szöveget is megírom.

Titoktartás

Az általad megadott információkat mindig tiszteletben és titokban tartom.

Neked nem csak tartalom, forma is kell

Pontosan tudod, hogy a vevőszerzés nélkülözhetetlen eszköze a jó szöveg, a jó tartalom és a hozzá tökéletesen passzoló dizájn. Arra van szükséged, hogy kiemelkedj a versenytársaid közül. Olyan szövegek és webdesign kell neked, amelyek vevőket hoznak a vállakozásodnak. Rossz szöveget bárki tud írni. Rossz webdesign is bárki tud csinálni. Neked viszont jó szöveg és dizájn kell. Bízd szakértőre a szövegírást és a dizájn kivitelezését!

Miben számíthatsz rám?

Elsősorban szövegíró vagyok, akinek cseppet sem okoz problémát a kivitelezés sem. Azaz, tőlem nem csak marketing szövegeket kapsz, hanem a hozzájuk szervesen kapcsolódó dizájnt, kivitelezést is, azaz, komplett oldalt vagy oldalakat. Sales oldal, landing oldal szövegírást és kivitelezést vagy feliratkoztató oldal, ajánlatkérő oldal szövegezését és teljes kivitelezését is.

Figyelem, nem webfejlesztő, programozó vagyok, aki a te szövegeiddel dolgozik, hanem szövegíró, aki tokkal-vonóval átad egy oldalt neked.

Elrendezéssel, színekkel, kattintható elemekkel, képekkel, szöveggel, mindennel. WordPressel és Divi sablonnal dolgozom. Ha nincs még Divid nem gond, ha megrendeled valamelyik szolgáltatási csomagom, ajándékba kapod tőlem.

Rám van szükséged, ha

– Nincs időd, ezerrel pörögsz és azt se tudod, hova kapj. Már megint nem írtál landing oldalt, sales oldalt, feliratkoztató oldalt, semmit. És hol van még, hogy a dizájnt is megtervezd és megcsináld hozzá?Mégis mikor?

– Írnál, de nem megy. Nem jönnek úgy a szavak, ahogy szeretnéd.  Lever a víz a gondolatra, ” de hogy csináljam meg az oldalt?…” Tudod, hogy minőségibb,”marketingesebb” szövegekre és kinézetre lenne szükséged. Inkább profira bíznád az egészet.

„Kézműves” szövegírás

” Kézműves” szövegíró vagyok. Ez mit jelent? Nem vagyok nagy ügynökség, számtalan szövegíróval. Nem futószalagon gyártom a tartalmakat. Az ügyfeleimmel személyesen tartom a kapcsolatot és nagy gondoskodással írom meg neked ( és a vállalkozásod, célközönséged számára ) a szövegeket. Addig – addig formázom, alakítom, fogalmazom, míg mind a ketten tökéletesen elégedettek nem leszünk. Nekem nem a darabszám, a minőség a fontos. Annyi időt szánok a kért szövegre, amennyire csak szükség van. Sohasem adok ki félmunkát, fércmunkát a kezeim közül. Szó – és írásfüggő vagyok. És végtelenül őszinte.

” Kézműves szövegíró” vagyok azért is, mert nem csak puszta szövegeket kapsz tőlem, hanem kompletten kivitelezett oldalakat. Szöveggel és kinézettel együtt. Mint egy kézműves termék esetében. Egyedi, megismételhetetlen, nem futószalagon gyártott.

Nálam nem leütési árak vannak, ezt nem tartom jó megoldásnak. Annyit írok, amennyire neked és a témának szüksége van rá. Számomra a minőség az első és nem a mennyiség. Ha együttműködünk, bizalmi kapcsolat lesz közöttünk, enélkül nem megy. Ha megbízol bennem és a tudásomban, szakértelmemben, fel sem merül benned a kétely, hogy miért annyi a szöveg, amennyi. Nem kezdünk el leütésszámokon „vitatkozni”.

Megnéznéd a munkáimat?

Ha kíváncsi vagy, hogyan írok, fogalmazok és milyenek az általam kivitelezett szövegek, csak kattints a képekre! De ne feledd, a puding igazi próbája, az evés.

Ne válassz engem, ha

  • 24 órás határidőt szeretnél. Ha s.o.s., azonnal, most rögtön, tegnapra kellett volna, kellene valami. Nem vagyok robot és nem gyártom futószalagon a szövegeket, a dizájnt meg végképp nem. Mindig, minden esetben végzek célközönség kutatást a szövegíráshoz. Legyen szó bármilyen szövegről.
  • az ár fontosabb neked, mint a minőség
  • problémát okoz neked az előreutalás
  • úgy gondolod, szakmailag többet tudsz, mint én és szerinted ez az egész  „kézműves” szövegírósdi egy jó nagy bullshit

Kivel fogsz dolgozni?

Grafomániás vagyok. Írás- és szófüggő. Lételemem a kommunikáció, azon belül is az írás. Számomra ez nem csak hivatás, hanem maga az élet.

Dömötör Nikoletta

Dömötör Nikoletta

Kommunikációs szakember, szövegíró

1997-ben szereztem a diplomámat. Azóta eltelt jó néhány év. Ezekben az években dolgoztam újságíróként, marketingesként és kommunikációs szakemberként is. Bármilyen munkám is volt épp, mindig ügyfelekkel és szövegekkel foglalkoztam. A megrendelő igényei szerint írtam, amit épp kellett a legkülönfélébb témakörökben.  Néhány éve alaposan beleástam és kiképeztem magam az online marketing és kivitelezés területén is. Azért, hogy Neked, a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Megvalósítani pedig imádok.

Értékrendem

Minőség
Csak olyan munkát adok ki a kezeim közül, ami minőséget képvisel neked is és nekem is. Alább nem adhatom. Van olyan, hogy az ügyfél az első változat után kér némi módosítást. Ezzel nincs semmi gond, előfordulhat ilyen, de addig csiszolgatom a szöveget és arculatot, míg tökéletes nem lesz. Lehet, hogy nem én vagyok a leggyorsabb szövegíró és kivitelező a piacon, de ez csak azért van, mert számomra a minőség a legfontosabb. Fontosabb, mint a mennyiség.
Lojalitás

A bizalom, a lojalitás számomra ugyanolyan fontos, mint a minőség. Ha együttműködünk, a száz százalékos figyelmemre és odaadásomra számíthatsz. Tulajdonosi szemmel írok, azaz, úgy, mintha a vállalkozásod, terméked, témaköröd az enyém lenne. Mintha magamnak írnék, hogy még több vevőm legyen. Mintha az én „zsebemre menne” a szövegem.

Titoktartás

A szövegíráshoz szükségem van információkra a termékeddel, vállalkozásoddal, célközönségeddel és buyer personáddal kapcsolatban. Ezeket természetesen a legmesszebbmenőkig titokban tartom. Tőlem információ sehova sem szivárog ki. És nem csak azért, mert azzal üzletileg tenném magam tönkre, hanem mert ez az egyik alaptulajdonságom is magánemberként. És itt jegyezném meg azt is, hogy kétszer ugyanazt a szöveget, tartalmat nem írom meg. Így számodra az sem jelenthet gondot, ha a konkurenciád is megbíz engem.

Megrendelés menete

Megrendelés

Ha kiválasztottad, hogy melyik szolgáltatást, vagy csomagot szeretnéd kérni, kérlek kattints a megrendelés gombra, töltsd ki a megrendelési űrlapot és ismét kattints a gombra. Előtte azonban kérlek, olvasd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatómat is. Megrendelésed beérkezése után, kapsz mad egy Díjbekérőt, amit kérlek, minél hamarabb egyenlits ki a megadott bankszámlaszámra.

Adatok bekérése

Amint a számlámon megjelenik a pénz, azonnal küldöm a szolgáltatási kérdőívet, amit kérlek, a lehető legpontosabban és legalaposabban tölts ki és amilyen hamar csak tudod, küldd vissza nekem. Ha a kérdőív beérkezett, máris nekiállok a szövegírásnak, dizájn tervezésnek. Lépésről – lépésre tájékoztatlak, egy jelszóval védett oldalon láthatod a készülő oldalad, jelezheted azt is, ha esetleg valamin változtatni szeretnél. Mindezt addig, míg a végleges anyagot el nem fogadod.

Hozzáférés

Amint véglegesen lezárjuk a projektet, azonnal átadom számodra a kivitelezett oldalt. WordPressel és Divi sablonnal dolgozom. Amennyiben neked nincs Divid, semmi gond, ajándékba megkapod tőlem. Pontos instrukciókkal, képernyő videókkal hogyan telepítsd a sablont és a kész oldalt, hogyan töltsd fel az oldaladra. 

Honlapkészítés árak

Az árak tájékoztató jellegűek. Mindig kérj árajánlatot! Az egyedi igényeknek megfelelően alakulnak a honlapkészítés árak.

Termékpiramis: Mi a siker titka?

Ahhoz, hogy a termékpiramis valóban működőképes legyen és a vállalkozások számára valódi előnyöket hozzon, elengedhetetlen az alapos tervezés és a hatékony kommunikáció.

5 Lépés a hatékony céges blog készítéséhez

Ahhoz, hogy a céges blog kiemelkedjen a többi közül és felfigyeljenek rád az olvasók, megfelelő stratégiákat kell alkalmaznod.

A blog készítés fontossága a vállalkozások számára

Ma már az internet meghatározó szerepet tölt be a mindennapi életünkben, éppen ezért a vállalkozások számára kulcsfontosságú a hatékony online jelenlét és kommunikáció. Ebben a kontextusban a blogolás egy olyan eszköz, amely rendkívül előnyös lehet a vállalkozások számára az üzleti célok elérésében.

Profi weboldal készítés: miért fontos vállalkozásodnak?

Egy vállalkozás számára a profi weboldal készítés számos előnyt kínál. Először is, segít az online jelenlét kialakításában és erősítésében, amely nélkülözhetetlen a mai digitális világban.

8 lépés, ami feltétlenül szükséges, ha sikeres vállalkozást akarsz indítani

Saját vállalkozást indítani, első pillantásra talán rémisztőnek és kaotikusnak tűnhet a számodra, de ezzel a 8 lépéssel, amit ebben a cikkben mutatok meg neked, jóval egyszerűbb dolgod lesz.

Az Ön címe itt megy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Az Ön címe itt megy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.