Adatkezelési Tájékoztató

1 Az adatkezelési tájékoztató célja

2 Az adatkezelő adatai

3 A kezelt személyes adatok köre

3.1 Regisztráció során megadandó személyes adatok

3.2 Technikai adatok

3.3 Cookie-k (Sütik)

3.3.1 A sütik feladata

3.3.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

3.3.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

3.4 Online rendeléshez kapcsolódó adatok

3.5 Online ügyintézéshez kapcsolódó adatok

3.6 Hírlevélhez kapcsolódó adatok

4 A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

5 Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

5.1 Általános adatkezelési irányelvek

6 Az adatok fizikai tárolási helyei

7 Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre

8 Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

8.1 Tájékoztatáshoz való jog

8.2 Az érintett hozzáféréshez való joga

8.3 Helyesbítés joga

8.4 Törléshez való jog

8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog

8.6 Adathordozáshoz való jog

8.7 Tiltakozás joga

8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

8.9 Visszavonás joga

8.10 Bírósághoz fordulás joga

8.11 Adatvédelmi hatósági eljárás

9 Egyéb rendelkezések

 

1. Az adatkezelési tájékoztató célja

 

Dömötör Nikoletta E.V. (2465 Ráckeresztúr, Korniss István utca 54., a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

 

Dömötör Nikoletta E.V. adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.ndomotor.hu/adatkezelesi-tajekoztato címen.

 

Dömötör Nikoletta E.V. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

 

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményhez kapcsolódóan, kérjük, írja meg az ugyfelszolgalat@ndomotor.hu email címre és megválaszolom kérdését.

 

Dömötör Nikoletta E.V. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Dömötör Nikoletta E.V. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

Dömötör Nikoletta E.V. az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 

2. Az adatkezelő adatai

 Amennyiben megkeresné Dömötör Nikoletta E.V., az ugyfelszolgalat@ndomotor.hu elérhetőségen léphet kapcsolatba az adatkezelővel.

 

Dömötör Nikoletta E.V. minden hozzá beérkezett e-mailt az email címmel és névvel személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 1 azaz egy év elteltével töröl.

 

Név: Dömötör Nikoletta

Székhely: 2465 Ráckeresztúr, Korniss István utca 54.

Nyilvántartási szám: 51151472

Adószám: 68052739-1-27

Telefonszám: +36305853799

E-mail: ugyfelszolgalat@ndomotor.hu

 

3 A kezelt személyes adatok köre

3.1 Regisztráció során megadandó személyes adatok

 

Ingyenes tudásanyag és emailek igénybevételéhez:

A, név

B, email cím (kötelezően kitöltendő )

A hírlevél szoftver feliratkozáskor még az IP címet és a feliratkozás időpontját rögzíti. A feliratkozáskor megadott e-mail címet hírlevél küldési céllal kezeljük.

A feliratkozással a feliratkozó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldaltól (ndomotor.hu) elektronikus levelet fogadjon, amelyek a termék/szolgáltatás felhasználására vonatkozó információkat, segédleteket, véleménykéréseket, a weboldal tartalmára vonatkozó értesítéseket tartalmazhatnak. 

Az adatkezelés célja: Hírlevél küldése. Az adatszolgáltatás elmaradásának következményei: E-mail cím megadása nélkül a hírlevél küldés nem lehetséges. Az adatkezelésben kezelt adatok: Név, e-mail cím, feliratkozás dátuma, IP cím. Az adatkezelésben kezelt adatok megőrzési ideje: Az Érintett leiratkozásáig. Érintett a leirtakozást bármikor kezdeményezheti, a minden egyes kiküldött hírlevél alsó sorában található “Leiratkozás” linkre való kattintással.

 

Számlázáshoz:

A, email cím ( e-számlák miatt, kötelezően kitöltendő )

B, Számlázási név/cégnév ( kötelezően kitöltendő )

C, számlázási cím ( Város, irányitószám, utca név, házszám, kötelezően kitöltendő )

D, Cég esetén adószám (kötelezően kitöltendő )

Az adatkezelés jogalapja: Az Érintett  hozzájárulása. Az adatkezelés célja: A szolgáltatás nyújtása, kapcsolattartás, számlázás. Az adatszolgáltatás elmaradásának következményei: E-mail cím megadása nélkül a szolgáltatás nyújtása nem lehetséges. A fiók Érintett által kezdeményezett törlése után a szolgáltatáshoz való hozzáférés technikailag nem lehetséges. Az adatkezelésben kezelt adatok: Név, e-mail cím, irányítószám, város, utca, házszám, cégnév, IP cím. Az adatkezelésben kezelt adatok megőrzési ideje: A fiók törléséig. A fiók törlését az Érintett bármikor kezdeményezheti.

 

3.2 Technikai adatok

 

Dömötör Nikoletta E.V. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

  • az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
  • hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
  • változatlansága igazolható (adatintegritás);
  • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

 

Dömötör Nikoletta E.V. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen.

 

Dömötör Nikoletta E.V. olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

 

Dömötör Nikoletta E.V. az adatkezelés során megőrzi

  • a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
  • a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
  • a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

Technikai adatok, azon adatok, amelyek az Adatkezelő rendszereinek működése során többnyire automatikusan keletkeznek és kerülnek rögzítésre. Egyes technikai adatokat a rendszer, az Érintett külön nyilatkozata, vagy cselekménye nélkül is tárol és bizonyos esetekben automatikusan naplóz. A technikai adatok az Érintett személyének azonosítására közvetlenül nem alkalmasak, azonban összekapcsolhatók felhasználói adatokkal, így az azonosítás elvileg lehetővé válik. Ilyen adatkapcsolatokat az Adatkezelő nem készít, kivéve egyes olyan esetekben, amikor erre Adatkezelőt törvény kötelezi. A technikai adatokhoz kizárólag az Adatkezelő és Adatfeldolgozói férhetnek hozzá. Az adatkezelés jogalapja: a szolgáltatás nyújtásához technikailag feltétlenül szükséges. Az adatkezelés célja: szolgáltatás nyújtása. Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: a szolgáltatás nyújtása nem lehetséges. Az adatkezelésben kezelt adatok: IP cím, feliratkozás dátuma, vásárlás dátuma Az adatkezelésben kezelt adatok megőrzési ideje: Online rendelés esetén: A fiók törléséig. A fiók törlését az Érintett bármikor kezdeményezheti. Hírlevél feliratkozás esetén: Az Érintett leiratkozásáig. Érintett a leirtakozást bármikor kezdeményezheti, a minden egyes kiküldött hírlevél alsó sorában található “Leiratkozás” linkre való kattintással.

 

3.3 Cookie-k (Sütik)

 

3.3.1 A sütik feladata

  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. Online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

 

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

Az adatkezelés jogalapja: Az Érintett hozzájárulása. Az adatkezelés célja: A weboldal kényelmes, testre szabott böngészése a felhasználó által.Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: Kényelmetlenebb, nem testreszabott tartalmak böngészése. Az adatkezelésben kezelt adatok: user ID, session ID, eszköz ID, dátum és időpont. A sütik lejárati ideje: Az érintett böngészőjében a sütik törléséig.

 

3.3.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

 Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az ndomotor.hu weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

 

3.3.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

 Az www.ndomotor.hu weboldalán NEM alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit . 

Sütik letiltásának-, sütikkel kapcsolatos szabályok beállításának lehetősége. Az Érintettnek lehetősége van bizonyos típusú sütikre vonatkozó szabályok beállítására, pl. a sütik használatának mellőzésére, a sütik letiltására stb., a használt böngésző megfelelő beállításaival. A sütik szelektív, vagy általános tiltásának beállítási lehetőségeiről szóló információk az adott böngésző „Segítség/Help” menüjében találhatóak meg. Ezek segítségével a sütik: A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben hogyan lehet a sütiket: általánosan letiltani; a sütik elfogadásának módját beállítani (automatikus elfogadás, egyenként kérdezzen rá, stb.); egyenként letiltani; egyenként, vagy csoportosan törölni; egyéb sütikkel kapcsolatos műveleteket elvégezni.

 

3.4 Online rendeléshez kapcsolódó adatok

 A, email cím ( e-számlák miatt, kötelezően kitöltendő )

B, Számlázási név vagy cégnév ( kötelezően kitöltendő )

C, számlázási cím ( Város, irányitószám, utca név, házszám, kötelezően kitöltendő )

D, Cég esetén adószám

 

3.5 Online ügyintézéshez kapcsolódó adatok

 A, email cím ( Nem kötelező, de szükséges, hogy a feltett kérdésre választ lehessen adni.)

B, Név ( nem kötelező, de szükséges, ha teljesítéssel vagy szolgáltatással vagy megvásárolt termékkel kapcsolatos a kérdés, észrevétel, a beazonosíthatóság miatt )

 

3.6 Hírlevélhez kapcsolódó adatok

 

A, név

B, email cím (kötelezően kitöltendő )

 

A hírlevelekre való feliratkozás önkéntes hozzájáruláson alapul. A levelekről bármikor le lehet iratkozni és ezzel egyidejűleg a listáról törlődik az adat is. A megadott adatokat bármikor lehet módosítani is.

 

4 A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

 

Adatkezelés neve Felhasználása Jogalap Megőrzési idő

Ingyenes anyag edm küldése hozzájárulás felhasználó visszavonásáig

Hírlevél edm küldése hozzájárulás felhasználó visszavonásáig

Számlázás számlázás törvényi előírás törvényi előírásig

 

5 Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

 

5.1 Általános adatkezelési irányelvek

 Dömötör Nikoletta E.V. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.

 Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

 Felhívjuk a Dömötör Nikoletta E.V. részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

 Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 

  • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.);
  • Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);
  • 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
  • 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
  • 2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.);
  • 2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.).

 

6. Az adatok fizikai tárolási helyei

Adatkezelő a személyes adatokat integrált informatikai rendszerén tárolja. A rendszer elemei a következő földrajzi, fizikai helyeken vannak elhelyezve. Az adatkezelő telephelyén semmilyen személyes adatot nem tárol, minden, jelen tájékoztatóban felsorolt adatkezeléssel érintett személyes adat, a ndomotor.hu működését biztosító szoftverek adatbázisában vannak tárolva. 

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a látogatás során generálódnak és melyeket az www.ndomotor.hu rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag az www.ndomotor.hu fér hozzá.

 

7. Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre

 

Tárhelyszolgáltató:

Magyar Hosting Kft.

1132, Budapest,Victor Hugo utca 18-22.

 

Könyvelés:

On-Line Kalauz Kft.

1135 Budapest, Palóc utca 4. 3/6.

 

Hírlevél küldés:

UAB Mailerlite

Paupio 28, Vilnius, Litvánia

 

 Számlázás:

KBOSS.hu Kft

1031 Budapest, Záhony utca 7.

 

Bank:

Erste Bank Hungary Zrt.

1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.

 

8. Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

 

8.1 Tájékoztatáshoz való jog

 Dömötör Nikoletta E.V. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

 

8.2 Az érintett hozzáféréshez való joga

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

 

8.3 Helyesbítés joga

Az érintett kérheti a Dömötör Nikoletta E.V. által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

 

8.4 Törléshez való jog

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére Dömötör Nikoletta E.V. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az
  • adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészségügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

 

8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett kérésére Dömötör Nikoletta E.V. korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

 

8.6 Adathordozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

 

8.7 Tiltakozás joga

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

 

8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

 

8.9 Visszavonás joga

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

 

8.10 Bírósághoz fordulás joga

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

 

8.11 Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 0613911400

Fax: 0613911410

Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

  1. Egyéb rendelkezések

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. A Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.

Dömötör Nikoletta E.V. a hatóságok részére – amennyiben a hatóság pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

 2019. március 13.

Dömötör Nikoletta E.V.

 

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.