Legyen saját honlapod!

Honlapkészítés cégeknek,  marketing szöveggel együtt!

Cégednek vagy vállalkozásodnak még nincs saját weboldala? Akkor éppen itt az ideje, hogy legyen! Ma már szinte mindent az interneten keresünk és azok a vállalkozások vannak előnyben, akik jelen vannak a neten. Elkészítem honlapodat, marketing szöveggel együtt! Honlapkészítés, kedvező árakon profi eszközökkel!

Miért van szükséged honlapkészítésre?

Megtalálható lesz a céged

Az internet hatalmas lehetőség, hiszen ma már szinte mindenre ott keressük a megoldást. 

Vevőket szerez

Egy jól beállított és felhasználóbarát weboldallal futószalagon jöhetnek a vevők. Akkor is, ha offline üzleted van. A honlapkészítés során nálam mindez kiemelten fontos.

Bizalmat kelt

Hiába vagy a legjobb szakember a területeden, ha az interneten rád keresve semmilyen információ sincs rólad. Ma már nagyon ritkán bízunk meg azokban a cégekben, melyeknek nincs saját honlapjuk, elérhetőséggel.

Szakértői státuszt épít

Egy saját céges honlap a legjobb lehetőség arra, hogy felépítsd a szakértői státuszodat. Itt megjelentetheted a saját iparágaddal kapcsolatos cikkeidet, ezzel bizonyítva, hogy a területeden te vagy a legjobb.

honlapkészítés velem

A céges honlapkészítés 3 alappillére

Egyedi design

A design-nak nem csak az a célja, hogy szép és egyedi legyen, hanem az is, hogy a célközönség könnyen tudja használni a honlapot. Éppen emiatt egyáltalán nem mindegy, hogyan van felépítve egy-egy aloldal, milyen szakaszok követik egymást, milyen színeket használunk, milyen egyéb kiegészítőkkel.

l

Vevőknek írt szöveg

A design nem működik szöveg nélkül és a szöveg nem működik design nélkül. E kettő szorosan kapcsolódik egymáshoz. Vevőszerzés szempontjából szintén nem mindegy milyen szavakat, kifejezéseket használunk. A jól megírt webszöveg célja az érdeklődőt a vásárlás felé terelgetni. A szövegírást is nyugodtan rám bízhatod!

h

Marketing stratégia

Honlapkészítéskor tisztában kell lennünk azzal, mi lesz a honlap célja, milyen üzleti üzenetet szeretnél közvetíteni az ügyfeleid részére? Milyen lépéseken keresztül lehet elérni ezeket a célokat? Szolgáltatást vagy terméket szeretnénk értékesíteni? Vagy csak céges bemutatkozó oldalra van szükség?

A honlapkészítés menete velem
honlapkészítés

Árajánlatkérés

A honlapkészítés árajánlatkéréssel indul. Ennek során egyeztetjük, hogy milyen célú honlapot szeretnél, hány aloldallal, milyen képekkel, szükséged van-e szövegírásra is hozzá ( erősen ajánlott )? Erre van egy nagyszerű kérdőívem, melyet csak ki kell töltened. Ezután kapsz tőlem egy árajánlatot. Elfogadása után szerződést kötünk és az ár első részlete is kiszámlázásra kerül. Indulhat a honlapkészítés!

Domain név, tárhely

Amennyiben szükséges, segítek a domain név és tárhely szolgáltató kiválasztásában is. Az egész procedúra intézése alatt számíthatsz rám, végig fogom a kezed és segítek! A tárhelyen pedig beállítok mindent a cpanelen keresztül, neked ezzel sem lesz semmi dolgod. Telepítem az oldal biztonságos működéséhez szükséges bővítményeket és azokat is, melyek elengedhetetlenek egy honlap készítésekor és megbeszéljük azt is, melyek egy weboldal kötelező elemei.

honlapkészítés
online marketing

Honlapkészítés

Fejlesztői oldalon elkészítem a honlapodat. Minden lépést, fázist egyeztetek veled. Színek, képek, elrendezés. Ehhez szintén kapsz majd tőlem egy kérdőívet, ez segít majd nekem a honlapod kialakításában és a szövegírásban is. Hogy a célközönségedet pont úgy szólítsuk meg, ahogyan ők azt szeretik és hatásos is a számukra! Kialakítjuk az üzleti célodnak megfelelően a folyamatokat. 99%-os készültségnél ha elfogadottnak tekinted a honlapot, érkezik a szerződésben foglalt ár második részlete. Kifizetés után máris telepítem a tárhelyedre a saját, egyedi honlapodat és már használhatod is!

Ügyfélvélemények
Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Niki igazi szakember. Olyan, aki nem csak érti a dolgát, de lelkes és ötletekkel teli is. Mindezeken felül pedig még rendkívül segítőkész is ( az elkészült oldalhoz külön, jól érthető oktató videókat kaptam, hogy a későbbiekben én magam is tudjam kezelni a saját oldalmat ). A vele való munka minden percét élveztem. Egy csoda, ami kikerült a keze alól. Már több embernek ajánlottam őt. Egyikük néhány héttel később felkeresett és büszkén mutatta, milyen szép lett az oldala. Ha ezer weboldalt készíttetnék, mindegyikre csak őt kérném fel.

Farkas Krisztina

kristinacalu.hu

Az elkészült weboldal nagyon szép lett. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom tudni használni a későbbiekben a weboldalt/webshopot, de Nikolett ezt is megoldotta. Külön kis videókat készített nekem, a használatáról, amit bármikor újra visszanézhetek. Folyamatosan marketing tanácsokkal is ellátott, ami nekem nagyon hasznos volt. Miután a weboldal elkészült utána is bármikor kérdésem volt, azonnal segített megoldani a problémámat. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik jó áron, igényes weboldalt szeretnének!

Szalai - Lászlók Kitti

jatszvaolvass.hu

Nikivel az ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza. A közös munka abszolút zökkenőmentes volt, könnyű vele kommunikálni, a határidőket percre pontosan betartja, mindenről időben szól, kreatív ötletei vannak, jó élmény vele együtt dolgozni! Az elkészült honlapommal maximálisan elégedett vagyok, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Biztosan fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm!

Sándor Zsuzsi

justmarketing.hu

Érdekel a honlapkészítés!

Honlapkészítés cégre szabva

Modern honlap

Nem használok sablonokat. Az általam készített weboldalak egyediek, üzletre szabottak. Nem tervezek, készítek két ugyanolyan honlapot.

Reszponzivitás

Mivel a Google rangsorolásában az elsődleges helyen szerepel a honlap mobilon való megjelenése, ezért erre különös figyelmet fordítok!

Könnyű kezelhetőség

Divi sablonnal ( ezt ajándékba adom ) és Wordperssel dolgozom. Mind a két eszközt a könnyű kezelhetősége miatt választottam.

Kedvező árak

Honlapkészítés kedvező áron. Szeretnél egy saját honlapot? Eddig az tartott vissza, hogy mindenhol hatalmas összegeket kértek? Nálam jó helyen jársz, optimális árakon készítem el weboldalad.

Megbízhatóság

Több éve dolgozom Divivel és WordPressel. Szakmai tudásom bővítéséért elvégeztem egy webdesign iskolás is. Ezen kívül diplomás kommunikációs szakember vagyok. Nem most kezdtem a pályát.

Együttműködés

Hiszek abban, hogy egy sikeres honlap elkészítésének az egyik legfontosabb eleme a tökéletes együttműködés az ügyfelekkel. Rajtam nem fog múlni!

Vagy kérj árajánlatot honlapkészítésre!

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.