Az egyszerű honlapok ideje lejárt

Neked nem csak egy digitális névjegykártyára van szükséged. Te eredményeket, látogatókat, vevőket és bevételt akarsz!

Nem egy olyan weboldalra van szükséged, ami „csak” lenyűgöző, hanem olyanra, ami lenyűgöző ÉS marketing eszköz is egyben! Nem adod ennél lejjebb!

Konverzióra és SEO-ra optimalizált honlapkészítés

Szolgáltatóknak, tanácsadóknak és digitális termékeket forgalmazó vállalkozások számára marketing szemlélettel.

A legtöbb vállalkozásnak csak egy „egyszerű” honlapja van. Egy bemutatkozó weboldal. Amolyan digitális névjegykártya. Aztán hiába várnak, nem jönnek az eredmények.

 

Ismerősek számodra ezek a problémák? A legtöbb ügyfelem ugyanezekkel küzdött, míg nem dolgoztunk együtt

honlapkészítés

" A kutya sem vásárol tőlem..."

Van ugyan már egy weboldalad, de senki sem vásárol tőled. Futtatod a hirdetéseket, kattintanak is rá, de a weboldaladról pár másodpercen belül el is navigálnak. Konkrétan csak égeted a pénzed a hirdetésekkel. Nem konvertál a honlapod.

seo

" A cégem sehol sincs a keresőben..."

A konkurenseid ott vannak elöl a Google keresőjében. Hozzák is szépen az ingyenes organikus forgalmat maguknak. A te céged meg sehol. Nem találnak meg a látogatók, érdeklődők. Pedig a szolgáltatásod sokkal jobb. De nem jutsz el a célközönségedhez.

weblap készítés

" Fogalmam sincs, hogyan kellene csinálni..."

Tudod, hogy a cégednek szüksége van egy honlapra. Szeretnél egy olyan weboldalt, ami ügyfeleket, vásárlókat szerez és egyben gyönyörű is. Ami megmutatja a szolgáltatásod színvonalát. De se a szövegírás, se a honlapkészítés nem a te asztalod.

Van azonban egy jó hírem a számodra: létezik megoldás a problémádra!

Tudok segíteni Neked! Nem csak a szolgáltatásodhoz méltó, modern, egyedi megjelenésű honlapot készítek neked, hanem olyan webszövegeket is, amelyek jól konvertálnak és keresőoptimalizáltak is. Ezáltal nem csak egy weboldalad, hanem egy marketing eszközöd lesz! Ráadásul, még a használatára is megtanítalak!

Megtalálható lesz a céged

Az internet hatalmas lehetőség, hiszen ma már szinte mindenre ott keressük a megoldást. Megkeresem a legjobb kulcsszavakat és optimalizálom őket, hogy a weboldalad a lehető legjobb helyezést érje el a Google keresőben és legyen organikus forgalmad.

Vevőket szerez

Egy jól beállított és felhasználóbarát weboldallal futószalagon jöhetnek a vevők. A titok nyitja, hogy a honlapnak jól kell konvertálnia, azaz, nem mindegy, milyen a felépítése és a szövegezése. Ennek megvan a maga módszertana. A honlapkészítés során nálam mindez kiemelten fontos.

Szakértői státuszt épít

Egy saját céges honlap a legjobb lehetőség arra, hogy felépítsd a szakértői státuszodat. Itt megjelentetheted a saját iparágaddal kapcsolatos cikkeidet, ezzel bizonyítva, hogy a területeden te vagy a legjobb.

honlapkészítés velem

A céges honlapkészítés 3 alappillére

Egyedi design

A design-nak nem csak az a célja, hogy szép és egyedi legyen, hanem az is, hogy a célközönség könnyen tudja használni a honlapot. Éppen emiatt egyáltalán nem mindegy, hogyan van felépítve egy-egy aloldal, milyen szakaszok követik egymást, milyen színeket használunk, milyen egyéb kiegészítőkkel.

l

Vevőknek írt szöveg

A design nem működik szöveg nélkül és a szöveg nem működik design nélkül. E kettő szorosan kapcsolódik egymáshoz. Vevőszerzés szempontjából fontos a konverzióra és seora optimalizált szövegírás egyidejű alkalmazása. A jól megírt webszöveg célja az érdeklődőt a vásárlás felé terelgetni. A szövegírást is nyugodtan rám bízhatod!

h

Marketing stratégia

Honlapkészítéskor tisztában kell lennünk azzal, mi lesz a honlap célja, milyen üzleti üzenetet szeretnél közvetíteni az ügyfeleid részére? Milyen lépéseken keresztül lehet elérni ezeket a célokat? Szolgáltatást vagy digitális terméket szeretnénk értékesíteni? Marketing rendszert készítünk, nem csak egy honlapot.

A honlapkészítés menete velem
honlapkészítés

Válassz a csomagok közül!

A honlapkészítés csomagválasztással indul. Ezután felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük, hogy milyen célú honlapot szeretnél, pontosan hány aloldallal, milyen képekkel. A szövegírást nyugodtan rámbízhatod. Erre van egy nagyszerű kérdőívem, melyet csak ki kell töltened. Keresőoptimalizálást nem mindegyik csomag tartalmazza, ezt kérlek, vedd figyelembe! Ha minden rendben, szerződést kötünk és az ár első részlete is kiszámlázásra kerül. Indulhat a honlapkészítés!

Mindenben számíthatsz rám!

Amennyiben szükséges, segítek a domain név és tárhely szolgáltató kiválasztásában is. Az egész procedúra intézése alatt számíthatsz rám, végig fogom a kezed és segítek! A tárhelyen pedig beállítok mindent a cpanelen keresztül, neked ezzel sem lesz semmi dolgod. Telepítem az oldal biztonságos működéséhez szükséges bővítményeket és azokat is, melyek elengedhetetlenek egy honlap készítésekor és megbeszéljük azt is, melyek egy weboldal kötelező elemei.

honlapkészítés

Honlapkészítés

Fejlesztői oldalon elkészítem a honlapodat. Minden lépést, fázist egyeztetek veled. Színek, képek, elrendezés. Ehhez szintén kapsz majd tőlem egy kérdőívet, ez segít majd nekem a honlapod kialakításában és a szövegírásban is. Hogy a célközönségedet pont úgy szólítsuk meg, ahogyan ők azt szeretik és hatásos is a számukra! Kialakítjuk az üzleti célodnak megfelelően a folyamatokat. 99%-os készültségnél ha elfogadottnak tekinted a honlapot, érkezik a szerződésben foglalt ár második részlete. Kifizetés után máris telepítem a tárhelyedre a saját, egyedi honlapodat és már használhatod is!

Ügyfélvélemények
Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Niki igazi szakember. Olyan, aki nem csak érti a dolgát, de lelkes és ötletekkel teli is. Mindezeken felül pedig még rendkívül segítőkész is ( az elkészült oldalhoz külön, jól érthető oktató videókat kaptam, hogy a későbbiekben én magam is tudjam kezelni a saját oldalmat ). A vele való munka minden percét élveztem. Egy csoda, ami kikerült a keze alól. Már több embernek ajánlottam őt. Egyikük néhány héttel később felkeresett és büszkén mutatta, milyen szép lett az oldala. Ha ezer weboldalt készíttetnék, mindegyikre csak őt kérném fel.

Farkas Krisztina

kristinacalu.hu

Az elkészült weboldal nagyon szép lett. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom tudni használni a későbbiekben a weboldalt/webshopot, de Nikolett ezt is megoldotta. Külön kis videókat készített nekem, a használatáról, amit bármikor újra visszanézhetek. Folyamatosan marketing tanácsokkal is ellátott, ami nekem nagyon hasznos volt. Miután a weboldal elkészült utána is bármikor kérdésem volt, azonnal segített megoldani a problémámat. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik jó áron, igényes weboldalt szeretnének!

Szalai - Lászlók Kitti

jatszvaolvass.hu

Nikivel az ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza. A közös munka abszolút zökkenőmentes volt, könnyű vele kommunikálni, a határidőket percre pontosan betartja, mindenről időben szól, kreatív ötletei vannak, jó élmény vele együtt dolgozni! Az elkészült honlapommal maximálisan elégedett vagyok, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Biztosan fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm!

Sándor Zsuzsi

justmarketing.hu

Mindig szerettem volna egy olyan weboldalt az írásaimnak, ami tükrözi az egyéniségem, nem sablonos, egyszóval rólam szól!
Mondhatnám, hogy a véletlen folytán, de nem hiszek benne, csak a sorsszerű véletlenben, összehozott az élet Nikivel. Elmondta az elvárásait, hogy hogyan dolgozunk majd együtt, és pár hét tétovázás után úgy döntöttem belevágok! Eleinte nehéznek tűnt a feladat, mert sok olyan kérdést kaptam, amiről azt gondoltam felesleges. De Niki átlátott a sorok közt megbúvó igazságokon, és olyan leírást készített, amit magamról én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Mindenről megkérdezte a véleményem és mindent úgy alakított, ahogy én szerettem volna. Itt be is fejezhetném a dicséretek sorát, azonban ami a legjobban lenyűgözött, hogy olyan dolgokon gondolkodott, ami nekem eszembe se jutott volna. Hozzákapcsolt egy webshopot az oldalhoz, hogy megkönnyítse az én és a megrendelők dolgát. Hihetetlen logikával lát át mindent, és mindent úgy alakít, hogy tökéletes legyen! Nagyon köszönöm neked Niki, hogy ilyen sokat foglalkoztál velem, kívánom, hogy még sok elégedett ügyféllel gyarapodj!

Mayer Krisztina

mcbook.hu

Amikor jött az ötlet, hogy kellene nekünk egy olyan weboldal, amely hűen tükrözi milyenek is vagyunk Mi a Melde Kft, csak remélni mertük, hogy Te leszel az a személy, aki megvalósítja ezt az elképzelést. Ahogy haladtunk előre az alkotás kreatív útján, egyre tisztábban látszott: Jól  döntöttünk! Voltak elképzeléseink, de szükségünk volt arra, hogy eláss minket azokkal a jó tanácsokkal, praktikus ötletekkel, melyeknek köszönhetően elnyerte végleges formáját a melde.hu Sok módosításunk, extra ötletünk volt, melyekre szinte azonnal, konstruktívan reagáltál. Aktívan kellett részt vennünk a folyamatban. Ez sok e-mail váltást, pontosítást jelentett. Valahogy mégsem éltük meg teherként a közös munkát. Igyekeztél és igyekszel a mai napig minél több terhet levenni a vállunkról. Ennek köszönhetően úgy gondoljuk, minőségi szolgáltatást nyújtottál! Nem csak a kreativitásod mellett szeretnénk érvelni.  Hiszen az a munkáidon keresztül önmagáért beszél. -Te elláttál minket olyan információkkal, tudással melyekkel laikusként nem rendelkeztünk. Így úgy alkothattuk meg ezt az oldalt, hogy az megfelelően védett, biztonságos. Ez is azt mutatja, hogy szakértelmed a témában meglehetősen sokoldalú. Szerettünk/szeretünk veled dolgozni! Nyugodt szívvel ajánlunk Téged olyan cégeknek, személyeknek, akik szeretnének egy igényesen, megfelelő szakértelemmel felépített weboldalt/ facebook oldalt maguknak.

Verebi Gábor

Ügyvezető, Melde Kft.

Nikit már évek óta ismerem egy Divi oktatás kapcsán, nagy örömömre. Pár hónapja egy új weboldal elkészítésénél ő volt az első, aki nálam szóba jöhetett. Már készíttettem néhány weboldalt, így van összehasonlítási alapom a webmesterek terén.
Nikivel nagyon könnyedén, gyorsan, rugalmasan ment a munka. Alig több mint 1 hónap alatt összehozta a csodaszép, informatív, könnyen átlátható oldalamat. Minden változtatásomra, kérésemre azonnal, szó nélkül reagált, és tökéletesen megoldott. Én mindenképpen szívből ajánlom őt.És nem csak egy szuper szakembert ismertem meg benne, hanem egy nagyon jó embert is!

Bencsik Erika

beprettystudio.hu

Honlapkészítés árak

Válassz a csomagok közül!

Az árak tájékoztató jellegűek. A pontos árat az árajanlatkérés után tudom megadni, mert az függ attól, hogy pontosan, mit is szeretnél.

Start

Keresőoptimalizálás nélkül

250 000 Ft-tól

Tartalma

Maximum 5 aloldalig

Egyedi, lenyűgöző design

Marketing szemléletű szövegírás

Reszponzív megjelenés

Működéshez szükséges pluginok (bővítmények) beállítása

Sütisáv beállítása

Opcionálisan bankkártyás fizetés, hírlevél form, térkép beállítása

Oktatóvideók a weboldal használatához

Profi

Keresőoptimalizálással

450 000 Ft-tól

Tartalma

Kulcsszókutatás

Maximum 5 kulcsszóra optimalizálás

Technikai SEO beállítás

Google Analytics és Search Console bekötése

Egyedi, lenyűgöző design

Marketing szemléletű szövegírás

Reszponzív megjelenés

Működéshez szükséges pluginok (bővítmények) beállítása

Sütisáv beállítása

Opcionálisan bankkártyás fizetés, hírlevél form, térkép beállítása

Oktatóvideók a weboldal használatához

1 hónap ingyenes weboldal karbantartás

SEO: tartalomgyártás tanácsadás

12 db social media ( FB ) posztsablon

Elit

Keresőoptimalizálással

350 000 Ft-tól

Tartalma

Maximum 7 aloldalig

Kulcsszókutatás

Maximum 3 kulcsszóra optimalizálás

Technikai SEO beállítás

Google Analytics és Search Console bekötése

Egyedi, lenyűgöző design

Marketing szemléletű szövegírás

Reszponzív megjelenés

Működéshez szükséges pluginok (bővítmények) beállítása

Sütisáv beállítása

Opcionálisan bankkártyás fizetés, hírlevél form, térkép beállítása

Oktatóvideók a weboldal használatához

1 hónap ingyenes weboldal karbantartás

Minden vállalkozásnak jár egy jó weboldal, ami vevőket szerez és eredményeket hoz!

Modern honlap

Nem használok sablonokat. Az általam készített weboldalak egyediek, az ügyfél vállalkozására szabottak. Nem tervezek, készítek két ugyanolyan honlapot.

Reszponzivitás

Mivel a Google rangsorolásában az elsődleges helyen szerepel a honlap mobilon való megjelenése, ezért erre különös figyelmet fordítok!

Könnyű kezelhetőség

Wordperssel dolgozom. A honlapod elkészülése után oktatóvideókat kapsz tőlem. Segítségükkel tökéletesen fogod tudni kezelni az weboldalad.

Megbízhatóság

Több éve készítek weboldalakat és írok szövegeket. Szakmai tudásom bővítéséért folyamatosan képezem magam. Ezen kívül diplomás kommunikációs szakember vagyok. Nem most kezdtem a pályát.

Együttműködés

Hiszek abban, hogy egy sikeres honlap elkészítésének az egyik legfontosabb eleme a tökéletes együttműködés az ügyfelekkel. Rajtam nem fog múlni!

Folytatás...

Honlapkészítés befejezése után sem engedem el a kezed, ha úgy érzed, szükséged van még rám. Számíthatsz a tudásomra a továbbiakban is tartalom marketing témában.

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.