Kérdésed van?

Nem találod a választ rá? Vagy a szolgáltatás csomagokban nem találod azt, amit szeretnél? Speciális igényed van? Írj nekem!

Fontos információ

Kizárólag írásban kommunikálok. És nem csak azért, mert szövegíró vagyok, hanem technikai okokból is. Írásban könnyebb átlátni, mit szeretnél, mi a problémád. Meg azért is, mert számomra az időbeosztásom miatt sokkal kényelmesebb. Írhatsz nekem közvetlenül a lent megadott email címre vagy használhatod az oldal alján az űrlapot is. Amelyik számodra könnyebb, én válaszolok mindenképp.

Email

hello@ndomotor.hu

Kérdések nélkül nincsenek válaszok

Legyen szó véleményről, segítség kérésről, ajánlatkérésről írj bátran! Válaszolok.

*

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.