Blog

Tippek a jó vállalkozási ötlethez

Tippek a jó vállalkozási ötlethez

Hónapról – hónapra egyre többen vannak, akik saját online vállalkozás indításában gondolkoznak. És persze mindenki biztosra szeretne menni. Biztosra abban, hogy az új vállalkozás sok pénzt fog termelni, biztosra abban, hogy olyan üzleti ötletük legyen, amivel biztos a siker. Melyek a legnépszerűbb iparágak? Milyen lehetőségek vannak nyitva már előttünk?

bővebben
Építs termékpiramist!

Építs termékpiramist!

A termékpiramis tulajdonképpen azt jelenti, ahogyan a  termékeid, a szolgáltatásaid épülnek egymásra. Illetve, hogy, HOGYAN épülnek egymásra. Tudniillik, ha hatékonyan akarsz értékesíteni, akkor van pár szempont, amit muszáj betartanod.

bővebben
Email marketing 1. rész

Email marketing 1. rész

Listát mindenkinek kell építenie. Még annak is, aki webshopot szeretne működtetni. A listára azért van szükséged, hogy összegyűjtsd azokat az embereket egy kupacba, jelen esetben egy listára, akik érdeklődnek a témád, a termékeid iránt, és akiket aztán ezen a listán gyorsan, könnyen és ami a legfontosabb, költséghatékonyan fogsz tudni elérni a későbbiekben, folyamatosan is.

bővebben
Hogyan építs értékesítési tölcsért?

Hogyan építs értékesítési tölcsért?

Ha a közösségi médiát használod arra, hogy felhívd a figyelmet a vállalkozásodra, webshopodra, akkor a célod tulajdonképpen az, hogy forgalmat irányíts a weboldaldra. De mi történik akkor, ha a látogató megérkezik az oldaladra? Ha termékeket értékesítesz, akkor a...

bővebben
A szövegírás 10 parancsolata

A szövegírás 10 parancsolata

  Ez a 10 parancsolat vonatkozik mindenféle szövegírásra, így, a blogbejegyzéseidre, cikkeidre, hírleveleidre, weboldaladra, hirdetési szövegeidre is! 1. Ismerd a közönséged! Ez az egész online vállalkozásod alapja! Nekik írsz, nekik kommunikálsz, nekik írsz...

bővebben
Az én sztorim.

Az én sztorim.

Meséltem már, hogyan lettem online vállalkozó? Még nem? Pedig nagyon tanulságos. Akkor íme, itt az én sztorim. Teljes őszinteséggel. Az összes sikerrel és ballépéssel együtt.

bővebben
5 Tévhit az otthoni munkával kapcsolatban

5 Tévhit az otthoni munkával kapcsolatban

5 Tévhit az otthoni munkával kapcsolatban Van néhány tévhit az otthoni munkával kapcsolatban, amit mindenképpen szeretnék tisztázni. 1. Bárki tud otthonról dolgozni Sajnos, ez nem így van. Szívesen állítanám, hogy de, bárki képes, de akkor nem lennék őszinte, ami...

bővebben

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.