Legyél egyedi, feltűnő, más!

Közösségi média kommunikáció és egyedi posztsablonok

Bízd rám a közösségi média kommunikációdat, hogy egyedi, a céged arculatához igazított megjelenésed és szövegeid legyenek, ami nem csak a vállalkozásod minőségét mutatja meg de a célközönséged igényeire is szabottak.

Gondot okoz a rendszeres posztolás? Rengeteg idődet elveszi?

Pedig ezt az időt tölthetnéd mással is. Mondjuk a vállalkozásoddal, a szolgáltatásaiddal, az ügyfeleiddel. Ehelyett szinte folyamatosan azon kell törnöd a fejed, ma mit posztolj és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy figyelemfelhívó posztképek is kellenének.

Ismerősek számodra ezek a problémák? 

 

honlapkészítés

" Nincs időm posztokat készíteni..."

Mennyivel egyszerűbb lenne a dolgod, ha lennének előre elkészített posztsablonjaid, amiket azonnal felhasználhatnál. Sőt, akár újra is alkalmazhatnád egy minimális módosítással.

seo

" Nincs egységes arculata a céges posztjaimnak..."

Szeretnéd, ha a posztjaid alapján azonnal felismerhetővé válna a vállalkozásod. Mert lenne egységes céges arculatod. Ami pont illeszkedik az összes online kommunikációs eszközödhöz.

weblap készítés

" Nem tudom, hogyan lehetnék egyedi..."

Az egyedi posztoknak köszönhetően felhívhatod a figyelmet magadra a célközönségednél görgetés közben. A minőségi megjelenés tükrözi a minőségi vállalkozásod.

Van azonban egy jó hírem: létezik megoldás a számodra!

Tudok segíteni Neked! Nem csak a szolgáltatásodhoz méltó, modern, egyedi megjelenésű posztsablon csomagot készítek neked, hanem ha szükséged van rá, akkor akár a posztok szövegét is rám bízhatod és a Facebook oldalad kezelését is. 

Fontos információ

Online kommunikációs szakemberként a közösségi média kommunikációdban tudok segíteni. Azaz, olyan posztokat vagy posztsablonokat készítek, amelyek az organikus elérésedben tudnak segíteni. Mit jelent ez? Hirdetéseket nem készítek és hirdetési fiókokat sem kezelek. Az egy teljesen más szakma.

közösségi média
posztsablonok

Válassz a csomagok közül!

A folyamat csomagválasztással indul. Kétféle csomag választék közül tudsz dönteni. Csak posztsablonokat szeretnél vagy social média oldal kezelést, posztok készítését inkább. Ez utóbbi szolgáltatás havidíjas rendszerben érhető el nálam. Ezután felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a további részleteket.

Felveszem veled a kapcsolatot!

Csomagválasztás és megrendelés után felveszem veled a kapcsolatot. Szükségem lesz a vállalkozásoddal kapcsolatban néhány információra a munka megkezdése előtt. A vállalkozásod célja, a célközönséged, konkurenciád kerül majd terítékre. Kialakítjuk az egyedi posztsablonjaid arculatát is a megbeszélés során.

 Ezek után pedig kezdetét veszi a munka!

social media kommunikáció
Ügyfélvélemények
Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Niki igazi szakember. Olyan, aki nem csak érti a dolgát, de lelkes és ötletekkel teli is. Mindezeken felül pedig még rendkívül segítőkész is ( az elkészült oldalhoz külön, jól érthető oktató videókat kaptam, hogy a későbbiekben én magam is tudjam kezelni a saját oldalmat ). A vele való munka minden percét élveztem. Egy csoda, ami kikerült a keze alól. Már több embernek ajánlottam őt. Egyikük néhány héttel később felkeresett és büszkén mutatta, milyen szép lett az oldala. Ha ezer weboldalt készíttetnék, mindegyikre csak őt kérném fel.

Farkas Krisztina

kristinacalu.hu

Az elkészült weboldal nagyon szép lett. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom tudni használni a későbbiekben a weboldalt/webshopot, de Nikolett ezt is megoldotta. Külön kis videókat készített nekem, a használatáról, amit bármikor újra visszanézhetek. Folyamatosan marketing tanácsokkal is ellátott, ami nekem nagyon hasznos volt. Miután a weboldal elkészült utána is bármikor kérdésem volt, azonnal segített megoldani a problémámat. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik jó áron, igényes weboldalt szeretnének!

Szalai - Lászlók Kitti

jatszvaolvass.hu

Nikivel az ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza. A közös munka abszolút zökkenőmentes volt, könnyű vele kommunikálni, a határidőket percre pontosan betartja, mindenről időben szól, kreatív ötletei vannak, jó élmény vele együtt dolgozni! Az elkészült honlapommal maximálisan elégedett vagyok, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Biztosan fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm!

Sándor Zsuzsi

justmarketing.hu

Mindig szerettem volna egy olyan weboldalt az írásaimnak, ami tükrözi az egyéniségem, nem sablonos, egyszóval rólam szól!
Mondhatnám, hogy a véletlen folytán, de nem hiszek benne, csak a sorsszerű véletlenben, összehozott az élet Nikivel. Elmondta az elvárásait, hogy hogyan dolgozunk majd együtt, és pár hét tétovázás után úgy döntöttem belevágok! Eleinte nehéznek tűnt a feladat, mert sok olyan kérdést kaptam, amiről azt gondoltam felesleges. De Niki átlátott a sorok közt megbúvó igazságokon, és olyan leírást készített, amit magamról én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Mindenről megkérdezte a véleményem és mindent úgy alakított, ahogy én szerettem volna. Itt be is fejezhetném a dicséretek sorát, azonban ami a legjobban lenyűgözött, hogy olyan dolgokon gondolkodott, ami nekem eszembe se jutott volna. Hozzákapcsolt egy webshopot az oldalhoz, hogy megkönnyítse az én és a megrendelők dolgát. Hihetetlen logikával lát át mindent, és mindent úgy alakít, hogy tökéletes legyen! Nagyon köszönöm neked Niki, hogy ilyen sokat foglalkoztál velem, kívánom, hogy még sok elégedett ügyféllel gyarapodj!

Mayer Krisztina

mcbook.hu

Amikor jött az ötlet, hogy kellene nekünk egy olyan weboldal, amely hűen tükrözi milyenek is vagyunk Mi a Melde Kft, csak remélni mertük, hogy Te leszel az a személy, aki megvalósítja ezt az elképzelést. Ahogy haladtunk előre az alkotás kreatív útján, egyre tisztábban látszott: Jól  döntöttünk! Voltak elképzeléseink, de szükségünk volt arra, hogy eláss minket azokkal a jó tanácsokkal, praktikus ötletekkel, melyeknek köszönhetően elnyerte végleges formáját a melde.hu Sok módosításunk, extra ötletünk volt, melyekre szinte azonnal, konstruktívan reagáltál. Aktívan kellett részt vennünk a folyamatban. Ez sok e-mail váltást, pontosítást jelentett. Valahogy mégsem éltük meg teherként a közös munkát. Igyekeztél és igyekszel a mai napig minél több terhet levenni a vállunkról. Ennek köszönhetően úgy gondoljuk, minőségi szolgáltatást nyújtottál! Nem csak a kreativitásod mellett szeretnénk érvelni.  Hiszen az a munkáidon keresztül önmagáért beszél. -Te elláttál minket olyan információkkal, tudással melyekkel laikusként nem rendelkeztünk. Így úgy alkothattuk meg ezt az oldalt, hogy az megfelelően védett, biztonságos. Ez is azt mutatja, hogy szakértelmed a témában meglehetősen sokoldalú. Szerettünk/szeretünk veled dolgozni! Nyugodt szívvel ajánlunk Téged olyan cégeknek, személyeknek, akik szeretnének egy igényesen, megfelelő szakértelemmel felépített weboldalt/ facebook oldalt maguknak.

Verebi Gábor

Ügyvezető, Melde Kft.

Nikit már évek óta ismerem egy Divi oktatás kapcsán, nagy örömömre. Pár hónapja egy új weboldal elkészítésénél ő volt az első, aki nálam szóba jöhetett. Már készíttettem néhány weboldalt, így van összehasonlítási alapom a webmesterek terén.
Nikivel nagyon könnyedén, gyorsan, rugalmasan ment a munka. Alig több mint 1 hónap alatt összehozta a csodaszép, informatív, könnyen átlátható oldalamat. Minden változtatásomra, kérésemre azonnal, szó nélkül reagált, és tökéletesen megoldott. Én mindenképpen szívből ajánlom őt.És nem csak egy szuper szakembert ismertem meg benne, hanem egy nagyon jó embert is!

Bencsik Erika

beprettystudio.hu

Canva sablon csomagok árai

Válassz a csomagok közül!

Ezekkel a Canva sablon csomagokkal tudok segíteni neked az egységes céges megjelenésedben, ezzel időt spórolva neked a tartalomgyártásod során.

Mini

Facebook, Instagram, Pinterest

50 000 Ft

Tartalma

12 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel

5 db Story/Történet sablon

Egyedi, lenyűgöző design, amit újra és újra felhasználhatsz

Szövegírás nélkül – viszont a későbbiekben a szöveg bármikor módosítható

A sablonokat korlátlan ideig használhatod, módosíthatod

Oktatóvideó a sablonok használatához

1 havi posztnaptár tartalomötletekkel

Mega

Facebook, Instagram, Pinterest

85 000 Ft

Tartalma

18 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel

5 db Story/Történet sablon

5 db Pinterest poszt sablon

2 db Carousel ( lapozós ) sablon

1 db Facebook borítókép

Egyedi, lenyűgöző design, amit újra és újra felhasználhatsz

Szövegírás nélkül – viszont a későbbiekben a szöveg bármikor módosítható

A sablonokat korlátlan ideig használhatod, módosíthatod

Oktatóvideó a sablonok használatához

3 havi posztnaptár tartalomötletekkel 

Midi

Facebook, Instagram, Pinterest

70 000 Ft

Tartalma

15 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel

5 db Story/Történet sablon

5 db Pinterest poszt sablon

1 db Carousel ( lapozós ) sablon

Egyedi, lenyűgöző design, amit újra és újra felhasználhatsz

Szövegírás nélkül – viszont a későbbiekben a szöveg bármikor módosítható

A sablonokat korlátlan ideig használhatod, módosíthatod

Oktatóvideó a sablonok használatához

2 havi posztnaptár tartalomötletekkel 

A havidíjas közösségi média kommunikációs szolgáltatás árai

Válassz a havidíjas csomagok közül!

A havidíjas szolgáltatás keretében rám bízhatod a közösségi média kommunikációdat.  Szövegek marketing szemlélettel, posztsablonok, időzítés, oldalad kezelése.

Mini havidíjas csomag

12 db posztig

50 000 Ft/hó

Tartalma

Maximum 12 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel, azaz, heti 3db poszt

Témaötletek

Marketing szemléletű szövegekkel

Teljeskörű oldalkezeléssel

Posztok időzítésével

Szerződéssel

Mega havidíjas csomag

30 db poszt

125 000 Ft/hó

Tartalma

30 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel, azaz, napi egy poszt

Témaötletek

Marketing szemléletű szövegekkel

Teljeskörű oldalkezeléssel

Posztok időzítésével

Szerződéssel

Midi havidíjas csomag

20 db poszt

85 000 Ft/hó

Tartalma

20 db Canva sablon egységes, arculati elemekkel, azaz, heti 5db poszt

Témaötletek

Marketing szemléletű szövegekkel

Teljeskörű oldalkezeléssel

Posztok időzítésével

Szerződéssel

2 havi posztnaptár tartalomötletekkel

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.