Weboldal audit – teljeskörű weboldal elemzés, hogy még több bevételed legyen!

Tudni szeretnéd hogyan fejleszd honlapod, mit javíts rajta, hogy jobb helyezést érjen el a keresőben? Hogy még inkább szeressék a  felhasználóid? Teljeskörű weboldal elemzés szolgáltatóknak, tanácsadóknak és digitális termékeket forgalmazó vállalkozások számára marketing, keresőoptimalizálás és webdesign szemlélettel. 

Hidd el, a weboldalad többre is képes!

Mit jelent a weboldal audit szolgáltatás?

A szakértőként végzett weboldal audit segít feltárni a honlapod potenciális képességeit. Segít megtalálni és kijavítani azokat a hibákat, amiknek következtében hátrányba kerülsz a konkurenciádhoz képest és amelyek visszatarthatnak a fejlődésben. Az audit során megmutatom, hol és min kellene ahhoz változtatnod a weboldaladon, hogy jobb eredményeket érhess el vele!

Szeretnéd növelni weboldalad láthatóságát a Google keresőben?

 

Szeretnéd ha megtalálható lennél a keresőben.  Aggódsz a weboldaladon előforduló technikai hibák miatt. Szeretnéd, ha a weboldalad felhasználóbarát lenne. Ha a szövegeid konverzióra optimalizáltak lennének és a weboldalad designja is azt a minőséget mutatná, mint amit a szolgáltatásod nyújt. De nem vagy biztos benne, hogy a weboldalad jelenleg mindezt biztosítja a számodra.

Neked egy teljeskörű, minden részletre kiterjedő weboldal auditra van szükséged!

 

Mikor jöhet jól a weboldal audit szolgáltatás?

Vannak bizonyos figyelmeztető jelek, amelyek meglétekor mindenképpen ajánlom az audit szolgáltatást. Melyek ezek a jelek?

A

Minimális forgalom a keresőből

A

Magas visszafordulási arány

A

Jelentős forgalomcsökkenés

A

Lassú az oldal betöltése

A

Elavult vagy alulteljesítő tartalom

A

Nem olvassák a blogcikkeidet

A

Alacsony konverziós arány

A

A konkurenciádnak sokkal jobb helyezései vannak

A

Sok az ismétlődő tartalom

weboldal audit

Mit kapsz a szolgáltatással?

Az auditnak köszönhetően pontosan tudni fogod, min kell változtatnod, módosítanod, javítanod, hogy sokkal eredményesebb és hatékonyabb honlapod legyen.

seo problémák
Z

Feltérképezem a weboldalad erősségeit, gyengeségeit és lehetőségeit

Z

Megkeresem a weboldalad rangsorolását befolyásoló SEO-problémákat

Z

SEO, design és szövegírás audit jelentést videós formában készítem el, gyakorlati javaslatokkal együtt

A weboldal audit menete

b

Jelentkezési űrlap

Kérlek, kattints az oldal alján a gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot. Fontos, hogy minden kérdésre válaszolj, így tudok a leginkább felkészülni és segíteni neked.

l

Számla

A jelentkezési űrlap beérkezése után kiküldöm a számlát. Az összeg beérkezése után pedig ismét kapsz tőlem egy űrlapot, amiben az audithoz szükséges további részleteket is tisztázzuk.

h

Audit

Elkészítem a weboldalad részletes auditját a javításokra tett ajánlásaimmal együtt, melyet majd videós formában kapsz meg tőlem, így azt bármennyi alkalommal újranézheted.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg az audit eredményét?

Az auditokat a befizetés és a szükséges adatok beérkezésének sorrendjében készítem el. Tehát, az időpont függ attól is, hogy milyen gyorsan küldöd el a kérdéseimre a válaszaidat. De általában elmondható, hogy ha minden optimális, néhány munkanapon belül tudom küldeni a videó formátumú auditot, de legfeljebb két hét a várakozási idő.

Van valami limit az oldalak számában?

A szolgáltatásom célja, hogy gyakorlati visszajelzést adjak a kis- és közepes méretű webhelyek tulajdonosai számára. Maximum 1000 oldalas webhelyeket tudok feltérképezni technikailag és maximum 10 oldalt tartalmilag.  A számla befizetése utáni űrlapon be fogom kérni azokat az oldalakat amelyek a legfontosabbak a vállalkozásod számára.

Szükség van a weboldalam belépési adataira?

Nincs. Sőt, semmilyen személyes adatodra, belépési adatra vagy bármilyen érzékeny adatra sem lesz szükségem.

Tudsz majd segíteni a feltárt hibák javításában?

Természetesen. Az auditot követően lesz lehetőséged erre is, ha úgy érzed, erre van szükséged.

Felhasználói élmény ellenőrzése

Átnézem részletesen a weboldaladat és kielemzem azt. Ennek során a legfontosabb szempont az, hogy az első alkalommal a weboldaladra látogató hogyan találja meg a legfonosabb információkat, milyen tapasztalatai születhetnek a weboldaladon, milyen a design, a szöveg, stb.– a pozitívumokat, a negatívumokat és mindent, ami a kettő között van.

SEO és Technikai audit

Diagnosztizálom a honlapodat SEO szempontok szerint is, mind technikailag, mind pedig tartalmilag is. Ezzel egy összefoglalót kapsz kézhez a weboldalad teljesítményéről és teljes áttekintést az online jelenlétedről.

Tanácsok

Végezetül pedig egy teljeskörű tanácsadást is kapsz majd a videóban arról, hogy a feltárt hibákat hogyan javítsd vagy végeztesd el a javításokat egy szakemberrel.

A weboldal audit ára

50 000 Ft

Ügyfélvélemények
Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Niki igazi szakember. Olyan, aki nem csak érti a dolgát, de lelkes és ötletekkel teli is. Mindezeken felül pedig még rendkívül segítőkész is ( az elkészült oldalhoz külön, jól érthető oktató videókat kaptam, hogy a későbbiekben én magam is tudjam kezelni a saját oldalmat ). A vele való munka minden percét élveztem. Egy csoda, ami kikerült a keze alól. Már több embernek ajánlottam őt. Egyikük néhány héttel később felkeresett és büszkén mutatta, milyen szép lett az oldala. Ha ezer weboldalt készíttetnék, mindegyikre csak őt kérném fel.

Farkas Krisztina

kristinacalu.hu

Az elkészült weboldal nagyon szép lett. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom tudni használni a későbbiekben a weboldalt/webshopot, de Nikolett ezt is megoldotta. Külön kis videókat készített nekem, a használatáról, amit bármikor újra visszanézhetek. Folyamatosan marketing tanácsokkal is ellátott, ami nekem nagyon hasznos volt. Miután a weboldal elkészült utána is bármikor kérdésem volt, azonnal segített megoldani a problémámat. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik jó áron, igényes weboldalt szeretnének!

Szalai - Lászlók Kitti

jatszvaolvass.hu

Nikivel az ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza. A közös munka abszolút zökkenőmentes volt, könnyű vele kommunikálni, a határidőket percre pontosan betartja, mindenről időben szól, kreatív ötletei vannak, jó élmény vele együtt dolgozni! Az elkészült honlapommal maximálisan elégedett vagyok, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Biztosan fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm!

Sándor Zsuzsi

justmarketing.hu

Mindig szerettem volna egy olyan weboldalt az írásaimnak, ami tükrözi az egyéniségem, nem sablonos, egyszóval rólam szól!
Mondhatnám, hogy a véletlen folytán, de nem hiszek benne, csak a sorsszerű véletlenben, összehozott az élet Nikivel. Elmondta az elvárásait, hogy hogyan dolgozunk majd együtt, és pár hét tétovázás után úgy döntöttem belevágok! Eleinte nehéznek tűnt a feladat, mert sok olyan kérdést kaptam, amiről azt gondoltam felesleges. De Niki átlátott a sorok közt megbúvó igazságokon, és olyan leírást készített, amit magamról én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Mindenről megkérdezte a véleményem és mindent úgy alakított, ahogy én szerettem volna. Itt be is fejezhetném a dicséretek sorát, azonban ami a legjobban lenyűgözött, hogy olyan dolgokon gondolkodott, ami nekem eszembe se jutott volna. Hozzákapcsolt egy webshopot az oldalhoz, hogy megkönnyítse az én és a megrendelők dolgát. Hihetetlen logikával lát át mindent, és mindent úgy alakít, hogy tökéletes legyen! Nagyon köszönöm neked Niki, hogy ilyen sokat foglalkoztál velem, kívánom, hogy még sok elégedett ügyféllel gyarapodj!

Mayer Krisztina

mcbook.hu

Amikor jött az ötlet, hogy kellene nekünk egy olyan weboldal, amely hűen tükrözi milyenek is vagyunk Mi a Melde Kft, csak remélni mertük, hogy Te leszel az a személy, aki megvalósítja ezt az elképzelést. Ahogy haladtunk előre az alkotás kreatív útján, egyre tisztábban látszott: Jól  döntöttünk! Voltak elképzeléseink, de szükségünk volt arra, hogy eláss minket azokkal a jó tanácsokkal, praktikus ötletekkel, melyeknek köszönhetően elnyerte végleges formáját a melde.hu Sok módosításunk, extra ötletünk volt, melyekre szinte azonnal, konstruktívan reagáltál. Aktívan kellett részt vennünk a folyamatban. Ez sok e-mail váltást, pontosítást jelentett. Valahogy mégsem éltük meg teherként a közös munkát. Igyekeztél és igyekszel a mai napig minél több terhet levenni a vállunkról. Ennek köszönhetően úgy gondoljuk, minőségi szolgáltatást nyújtottál! Nem csak a kreativitásod mellett szeretnénk érvelni.  Hiszen az a munkáidon keresztül önmagáért beszél. -Te elláttál minket olyan információkkal, tudással melyekkel laikusként nem rendelkeztünk. Így úgy alkothattuk meg ezt az oldalt, hogy az megfelelően védett, biztonságos. Ez is azt mutatja, hogy szakértelmed a témában meglehetősen sokoldalú. Szerettünk/szeretünk veled dolgozni! Nyugodt szívvel ajánlunk Téged olyan cégeknek, személyeknek, akik szeretnének egy igényesen, megfelelő szakértelemmel felépített weboldalt/ facebook oldalt maguknak.

Verebi Gábor

Ügyvezető, Melde Kft.

Nikit már évek óta ismerem egy Divi oktatás kapcsán, nagy örömömre. Pár hónapja egy új weboldal elkészítésénél ő volt az első, aki nálam szóba jöhetett. Már készíttettem néhány weboldalt, így van összehasonlítási alapom a webmesterek terén.
Nikivel nagyon könnyedén, gyorsan, rugalmasan ment a munka. Alig több mint 1 hónap alatt összehozta a csodaszép, informatív, könnyen átlátható oldalamat. Minden változtatásomra, kérésemre azonnal, szó nélkül reagált, és tökéletesen megoldott. Én mindenképpen szívből ajánlom őt.És nem csak egy szuper szakembert ismertem meg benne, hanem egy nagyon jó embert is!

Bencsik Erika

beprettystudio.hu

Jelentkezés

Weboldal Auditra jelentkezés

Kérlek, kattints a Jelentkezem gombra és töltsd ki az űrlapot!

A weboldal audit ára

50 000 Ft

Az ndomotor.hu oldal célja, hogy levegye a válladról a weboldal készítés minden nyűgét s baját. Azért, hogy te azzal foglalkozhass, ami a legfontosabb a számodra, hogy pénzt termelhess. Ebben a szövegeimmel és a design kivitelezéssel szeretnék én is segíteni neked.

Dömötör Nikoletta, online kommunikációs szakember, szövegíró, weboldal készítő

Szakterületem a hatékony online kommunikáció, a szövegírás és a hozzájuk tartozó design kivitelezése is. Folyamatosan képezem magam azért, hogy neked a lehető leghatékonyabb szövegeket tudjam írni. Weboldalt készíteni pedig imádok.